SSC Team

Angajatii despre Freudenberg

Mitarbeiter

Balázs Farkas, IT, Masterdata & Rapoarte

Mă numesc Balázs Farkas şi sunt de 4 ani la Freudenberg, de 2 ani în departamentul Masterdata & Rapoarte. De fiecare dată când mă gândesc la munca mea, în primă instanță mă duce gândul la multitudinea de posibilități de a se perfecționa, în cadrul numeroaselor proiecte internaționale, în diverse domenii. Există colegi cu experiență vastă, care sunt gata să-şi împarte cunoștințele şi să ajute la nevoie. După aceea mă gândesc la atmosfera bună în echipă şi la birourile modern amenajate şi-mi zic: e fain să lucrezi pentru Freudenberg.

Mitarbeiter

Anca Aileni, Achizitii materiale directe

Lucrez la Freudenberg de 4 ani, perioadă în care am avut diferite responsabilități în cadrul mai multor echipe. Am fost susținută continuu să mă dezvolt profesional, acumulând astfel o experiență de neegalat. Mai mult decât un loc de muncă extraordinar, Freudenberg este pentru mine, datorită colectivului şi mediului de lucru, o a două familie, o a doua casă.

Mitarbeiter

Lavinia Garboan, Customer service

Freudenberg este locul de muncă care m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt profesional şi totodată să aprofundez limba germană şi franceză. Mediul de lucru este foarte ok şi mă motivează în fiecare zi.
De asemenea munca cu clienții este una frumoasă şi dinamică şi mă bucur ca aici la Freudenberg am parte de un asemenea job.

Mitarbeiter

Corina-Emilia Citea, prelucrare date achiziții

Îmi desfășor activitatea in departamentul de achiziții la firma Freudenberg. Aici mă confrunt zilnic cu noi provocări. Asta face munca dinamică şi interesantă.

Éva Zsigmond, Customer Service

De aproape 4 ani fac parte din Familia Freudenberg. Și într-adevăr, este o familie în sensul deplin al cuvântului: cafeluțele de dimineață, discuțiile mai mult decât prietenoase, mediul plăcut și dinamic, unde se îmbină profesionalismul cu respectul reciproc și grija față de angajați şi colegi. Am fost angajată de pe băncile facultății. Mi s-a acordat încredere, m-au ajutat să mă dezvolt din punct de vedere personal și profesional, m-au motivat să mă implic în proiecte noi și m-au susținut, astfel încât să reușesc să fac față oricărei provocări. Mă simt apreciată și bucur că mă aflu aici.

Site-urile Freudenberg Performance Materials