SSC Team

Angajatii despre Freudenberg

Claudia Unchiasu

Claudia Unchiasu, Freudenberg Business Services

Freudenberg pentru mine a insemnat o parte dintr-un vis implinit. Ma aflu aici de 6 luni si ma simt extrem de norocoasa pentru simplul fapt ca am fost aleasa sa lucrez intr-un mediu profesionist, alaturi de oameni frumosi si inteligenti, si ca intr-adevar termenul „ spirit de echipa“ chiar exista. Simt ca in Freudenberg voi avea o evolutie rapida si eficienta, si ca voi invata lucruri noi, ceea ce pentru mine ca angajat inseamna dezvoltare si crestere. Mediul de lucru este un mediu placut, relaxant, unde angajatii se ajuta intre ei, atunci cand este nevoie. 

Mitarbeiter

Balázs Farkas, IT, Masterdata & Rapoarte

Mă numesc Balázs Farkas şi sunt de 4 ani la Freudenberg, de 2 ani în departamentul Masterdata & Rapoarte. De fiecare dată când mă gândesc la munca mea, în primă instanță mă duce gândul la multitudinea de posibilități de a se perfecționa, în cadrul numeroaselor proiecte internaționale, în diverse domenii. Există colegi cu experiență vastă, care sunt gata să-şi împarte cunoștințele şi să ajute la nevoie. După aceea mă gândesc la atmosfera bună în echipă şi la birourile modern amenajate şi-mi zic: e fain să lucrezi pentru Freudenberg.

Mitarbeiter

Anca Aileni, Achizitii materiale directe

Lucrez la Freudenberg de 4 ani, perioadă în care am avut diferite responsabilități în cadrul mai multor echipe. Am fost susținută continuu să mă dezvolt profesional, acumulând astfel o experiență de neegalat. Mai mult decât un loc de muncă extraordinar, Freudenberg este pentru mine, datorită colectivului şi mediului de lucru, o a două familie, o a doua casă.

Mitarbeiter

Lavinia Garboan, Customer service

Freudenberg este locul de muncă care m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt profesional şi totodată să aprofundez limba germană şi franceză. Mediul de lucru este foarte ok şi mă motivează în fiecare zi.
De asemenea munca cu clienții este una frumoasă şi dinamică şi mă bucur ca aici la Freudenberg am parte de un asemenea job.

Andreea S., prelucrare date achiziții

Dacă știi germană şi auzi cuvântul „Freudenberg”, invariabil te gândești la un munte de bucurie, ceea ce poate să fie un pic cam încărcat pentru numele unei firme, oricâtă bucurie ţi-ar face un serviciu pe care îl frecventezi zi de zi, an de an. Pe de altă parte, dacă mă gândesc la firmele multinaționale din România, pe care le-am testat în ultimii opt ani, pot spune cu toată convingerea, ca “Freudenberg” se distanțează pe departe de ele, în cel mai bun sens. Chiar dacă părerea mea este subiectivă, “Freudenberg” primește o bilă albă pentru felul în care sunt tratați angajații şi pentru condițiile de muncă, fapt care pentru mine poate să fie şi un “munte de bucurie”…

Mitarbeiter

Corina-Emilia Citea, prelucrare date achiziții

Îmi desfășor activitatea in departamentul de achiziții la firma Freudenberg. Aici mă confrunt zilnic cu noi provocări. Asta face munca dinamică şi interesantă.

Éva Zsigmond, Customer Service

De aproape 4 ani fac parte din Familia Freudenberg. Și într-adevăr, este o familie în sensul deplin al cuvântului: cafeluțele de dimineață, discuțiile mai mult decât prietenoase, mediul plăcut și dinamic, unde se îmbină profesionalismul cu respectul reciproc și grija față de angajați şi colegi. Am fost angajată de pe băncile facultății. Mi s-a acordat încredere, m-au ajutat să mă dezvolt din punct de vedere personal și profesional, m-au motivat să mă implic în proiecte noi și m-au susținut, astfel încât să reușesc să fac față oricărei provocări. Mă simt apreciată și bucur că mă aflu aici.

/Images/romania.freudenbergpm.com/Adela Floroi

Adela F., Customer Service

 

Am fost bine primită în familia Freudenberg din primăvara anului 2016. Mi-am dorit să lucrez aici întrucât pe atunci din cei putini care auziseră de această firmă mi-au zis de bine şi la fel spun şi eu deoarece deja se întrezăreşte 2020, iar eu continui să vin cu plăcere în fiecare zi.

În ceea ce fac, două zile nu se aseamană. Fiecare zi este o nouă provocare. Aici am învăţat ce înseamnă să lucrezi în echipă, să ajuti colegii, uneori chiar sa-i încurci un pic încercând să le dai o mână de ajutor, dar rezultatul este frumos, se numeşte ‘munca în echipă’ din care toţi avem de câştigat.

Site-urile Freudenberg Performance Materials